Arbetsområden

Vi hjälper dig i processrätt, både i sverige och internationellt

När du hamnat i en tvist och en samförståndslösning inte är möjlig kan Lindgren Advokatbyrå bistå dig såväl under förhandlingen som vid domstol eller i ett skiljeförfarande.

Vi företräder såväl privatpersoner som företag. Med hög kompetens och lång erfarenhet av processrättsliga ärenden kan du känna dig trygg. Vi biträder dig med utgångspunkt från dina specifika behov och alltid ser till ditt absolut bästa.

Vi har ett väl utvecklat samarbete inom de flesta rättsområden såväl i Sverige som internationellt vilket gör att vi kan företräda dig även i andra länder.

Processrätt är det rättsområde som reglerar förfarandet vid förvaltningsdomstol, allmän domstol samt i skiljeförfaranden. Den kan gälla straffprocess, civilprocess och förvaltningsprocess.

Välkommen att kontakta oss på Lindgren Advokatbyrå när du behöver juridiskt stöd vid tvist och processrätt i Stockholm eller internationellt. Med vår kompetens och erfarenhet ser vi unikt på varje ärende och hanterar det efter dina specifika behov.

Svensk och internationell Affärsjuridik

Svensk och internationell familjerätt (privaträtt)

Fastighetsrätt

Övriga arbetsområden

Vill du bli uppringd?

Ring oss på 08-702 00 69 eller fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig!

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.